Olej z pestek jeżyn Mohani 30 ml

  • Olej z pestek jeżyn jest kosmetykiem polecanym w kuracjach przeciwstarzeniowych. Głęboko nawilża i regeneruje skórę. Wzmacnia naczynia krwionośne. Normalizuje wydzielanie sebum, dzięki czemu jest stosowany w walce z trądzikiem.
  • Olej z pestek jeżyn Mohani 30 ml
Producent: Mohani
Kod produktu: 59040378
Zastosowanie: regenerujące
29,00 zł
/ szt.
Dodaj do ulubionych

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Olej z pestek jeżyn marki Mohani jest cennym źródłem oraz antyoksydantów, witamin C i E oraz beta-karotenu. Może być stosowany na każdy rodzaj cery. Skutecznie chroni skórę przed przedwczesnym starzeniem, dogłębnie ją nawilża i pomaga w pozbyciu się niedoskonałości. Zapobiega również powstawaniu przebarwień. Ze względu na posiadane właściwości jest szczególnie polecany do pielęgnacji skóry naczynkowej z nierównomiernym kolorytem. Wzmacnia bowiem i uszczelnia naczynia krwionośne, pomaga w złagodzeniu rumienia oraz poprawia krążenie krwi. Jest także skuteczny w pielęgnacji skóry tłustej i trądzikowej, ponieważ normalizuje wydzielanie sebum i przyspiesza proces gojenia się zmian trądzikowych. Ponadto ściąga pory i wygładza strukturę skóry.

Właściwości oleju z pestek jeżyn marki Mohani:

  • Nawilża i wygładza skórę.
  • Jest polecany w kuracjach przeciwstarzeniowych.
  • Zapobiega powstawaniu przebarwień.
  • Jest bogatym źródłem antyoksydantów.
  • Może być stosowany na każdy typ skóry.
  • Reguluje proces wydzielania sebum.
  • Wzmacnia naczynia krwionośne.
  • Zmniejsza rumień.
  • Wspomaga gojenie wyprysków.

STOSOWANIE: Olej z pestek jeżyn może być stosowany bez rozcieńczania (w stężeniu do 100%) bezpośrednio na skórę lub w rozcieńczeniu z innym olejkiem (np. ze słodkich migdałów lub pestek winogron). W celu uzyskania lekkie nawilżającego serum zawierającego olej z pestek jeżyn należy połączyć go z żelem hialuronowym.

BEZPIECZEŃSTWO: Olej powinien być stosowany wyłącznie do użytku zewnętrznego. Jest to kosmetyk naturalny nie zawierający konserwantów, parafiny i sztucznych dodatków. Po otwarciu należy go przechowywać w chłodnym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem światła.

SKŁAD: Rubus Fruticosus Seed Oil (100% olej tłoczony na zimno z pestek jeżyn, nierafinowany).

Kraj pochodzenia: Polska

Parametry techniczne:
Zastosowanie:
regenerujące
Postać:
olejek
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Opinie naszych klientów
5.00
Liczba wystawionych opinii: 1
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
2019-02-08
Serum bardzo skuteczne, to znaczy łagodzi po jednym użyciu podrażnienia skóry wysuszonej, doskonale nawilża i wygładza. Pachnie trochę jak olej do maszyny, ale nie jest to uciążliwe.Problemem jest pipeta- aplikator, która jest trochę nieszczelna i zasysa serum wszędzie czyli cała buteleczka i korek jest mokry.
Dorota, Skarżysko-Kamienna
Czy opinia była pomocna? Tak0 Nie0
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel